Banan

(null)
Minns inte vem det var som sade till mig att jag var en banan - gul på utsidan men vit på insidan! Tyckte det var riktigt roligt för även om det säkert finns de som kan tycka något om anspelningen på fruktens färg så stämmer det juh. Vi utlandsadopterade ser annorlunda ut men känner och ser oss själva som vita. Många är de tillfällen jag kommit på mig själv att glömma bort mina yttre särdrag.
Inför två dagars utbildning fick vi börja med att göra ett kort om oss själva med namn, självporträtt och något personligt - därav den kattälskande bananen. 
Det var längesedan jag följde morgontrafiken ut till Torslanda och påmindes om parkeringsbristen. Önskar vi kunde vara kvar i Gamlestan.
På fredag flyttar vi igen till ett annat landskap och Stoffe fick än en gång hjälpa mig lösa distributionen av de platser vi har. Det är exakt så många som vi är antal just nu, så skulle vi manna upp med en till får denne sitta på golvet. Typ. Vi har behov av poolplatser men har inga, vi maxar hela våningsplanet men alla team blir då tillsammans så det olyckliga där ett hamnade två våningar ned blev därmed inte långvarigt.
Bågskyttet har flyttat inomhus men ingen vidare värme ändå. Lilltjejen är ännu lite småförkyld så körde en timme tills hon var nöjd. Slöjdklubben igår då jag kunde lubba ihop nio kilometer, bågskyttet idag, tvärflöjten imorgon och fotboll på torsdag. Veckorna är välfyllda om man säger så, men än så länge är hon positiv och klämmer in läxorna på morgonen alternativt medan jag fixar middagen. Tycker det är mysigt att hon sitter där och tragglar vid köksbordet medan jag grejar. Första matteläxan betade hon av direkt igår, inte överentusiastiskt men likväl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0