4A

(null)
Plutt är inte så pluttig längre utan fortsätter att växa och stoltsera med sina nattliga byten. Två möss hittills denna vecka varav en som förskansade sig under tvättmaskinen och således omöjlig att nå fick hänga kvar då vi gick till jobbet. Jag tog henne bokstavligen med den lilla söta i munnen när jag klev ur sängen varpå hon försökte smita iväg med sitt byte - till övervåningen! Det slutade som sagt med en heldag under tvättmaskinen bara för att huggas av Plutt igen som påpassligt vaktat hela kvällen. Fick ut dem genom dörren. Pust!
Hon är nästan lika stor som Bror nu men kraftigare i kroppen, lite ledsen uppsyn och kortare ben, tydliga inslag av sin mammas Brittiska korthårsanatomi. 

Skjutsade en ur teamet för ett ärende och drog via godisgrossisten på vägen tillbaka. Han valde synnerligen slemmiga geleormar som ändock mottogs positivt av mina godisgalna teammedlemmar. Vi har ju flyttat än en gång, en större rockad med andra team och har nu kommit till rätta i vårt nya landskap som vi har helt för oss själva. Det blev riktigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0