Gottigt

Min nya tillfälliga chef öppnade ett möte med bordet runt för två frågor skulle besvaras. "Vilket djur var du imorse?" Och "Vilken knapp skulle du vilja ha på din fjärrkontroll?"
Där och då kunde jag inte komma på något annat stelbent djur än vandrande pinne. Ryggen är nästan alltid ond och just denna morgon i fråga hade jag elva kilometers löpning kvällen innan i benen. Knappen på fjärrkontrollen hade serverat mig en vällagad och välsmakande måltid eftersom jag gillar att äta men ogillar att tillaga.
Men i avsaknad av knapp och personlig kock får jag sonika ta mig tiden för att få det jag vill ha. Palt till exempel som det fick bli igår. Mmm! Christer tyckte de blev gigantiska. Asch inte då! 
Mera välsmakande blev dagens lunch då vi testade ett persiskt ställe i stan. Och så fick jag äntligen besöka Mr Cake där vi klokt nog delade på en tårtbit. Burp!
(null)
Galet skönt pass i söndags som jag verkligen behövde efter att nästan somnat i sängen timmen innan. Vi får inte plats på scenen längre för hoppbild och tjejen jämte mig är så grym som är med på mina pass trots att hon nyligen opererat knät - därav inget hopp. Trots att hon bara kan köra starkt begränsat är hon ändå med och jobbar utifrån det hon klarar. Hennes kickar är helt galna! Har på sista tiden också fått ett ökande antal sextioplussare, framför allt i Majorna. Naturligt nog är de mer begränsade i rörlighet och kraft men de gör så gott de kan och är alltid så himla glada, positiva och överöser en med beröm. 
Nu har vi fått nya releasen så plugget är igång. Första delen av uppvärmningen är riktigt, riktigt bra, äntligen! Bara för att till andra delen gå ned till riktigt blaha. Nåväl, i övrigt får vi se då jag inte hunnit kolla mycket mer än så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0