Snapshot

(null)
Jag kommer på det ibland men allt för sällan, att bara ta en ögonblicksbild av vardagen. Inget arrangerat, inget speciellt tillfälle eller händelse. Bara min Lilltjej i väntan på pannkaksmiddag och jag säger hennes namn så hon höjer blicken från Kalle och chokladfabriken. Klick! Vi är nyduschade, hon efter terminens sista taekwondoträning och jag efter sju kilometer med löpardojorna. Imorgon ska klassen till Slottskogen så därav middagsvalet för att tillse lunch att ta med.

(null)
En synnerligen arrangerad bild från gårdagen. Vi brukar köpa "Tjohoer", eller Salta Twins som de egentligen heter, från grossist i 2,5 kiloslåda. De består av svart-gröna och svart-röda. Vi gillar de svart-röda bäst så vad gör man? Jo man kontaktar helt sonika företaget som skickar en låda med enbart svart-röda!
Nicklas bjöd på tårta idag och jag skulle helt klart ha stannat vid två bitar... I vilket fall var det en form av avskedsfika då vår grupp nu splittras för den nya produktorganisationen. En del blir kvar i hans nya produkt, andra har hamnat i andra så som jag. Jag förlorar alltså en av de bästa chefer jag haft turen att ha vilket känns rent utav skittrist. Jag hade fått en ny chef oavsett om jag valt hans produkt då den nya organisationen innebär att den man rapporterar till beror på vilken roll man har och inte produkten man tillhör. Vi Scrum Masters har såvida en chef, Product Managers en annan, utvecklare en tredje osv. Hur det kommer att fungera återstår att se.

Under tiden försöker jag komma in i min nya nu officiella roll, serva mitt befintliga team Smurfs och starta upp ett nytt som nu valt sitt namn: Winterfell! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0