Regn

(null)
Tycker det är himla roligt att vi lyckats hålla igång våra middagsträffar över åren. Har tappat en då Stoffe aldrig har tid för oss längre men en dag så kanske!
Om den vänstra rätten ser lite blek ut är det för att de gröna kvistarna som frikostigt strötts däröver fick plockas bort illa kvickt. Annars kan jag inte påstå att deras rätter kompenserade korianderdesserten, inte heller den egna tolkningen av chokladmousse som jag testade. Trugade i mig några skedar tills jag insåg att den faktiskt bara var riktigt otrevlig. 
Vi tog en sväng till ett café vid Kungstorget(?) istället och frossade olika val av paj och tårta där min var klart bäst men ändå orsakade visst illamående. Den lilla biten visade sig absolut vara tillräcklig. Jag verkar ha förlorat en del av min äta-efterrätts-förmåga!?

Medan regnet startade upp denna dag gick en elektriker igenom mitt bråkiga lamputtag och lite annat i lägenheten så nu känns det bra att allt är kontrollerat. Målningen av fasaden är också klar för oss och har flyttat vidare till nästa hus, himla tur att vi var först ut och därmed har det gjort innan sommarsäsongen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0