Kyligt

Från tjugofemgradig sommarkänsla till frost och nederbörd i form av minisnöbollar. Trodde först det var gigantiska hagel men när man stack ut näsan och kikade närmare var det faktiskt snö och inte is. Hårt packad snö.
(null)
Man kan ju hoppas att de eventuella fästingar,  knott- och mygglarver som hunnit vakna till nu fryst ihjäl men det är kanske att hoppas på för mycket.

(null)
Två nya offer står och skälver i fönstret och diskuterar sinsemellan med domedagsröster vem av dem som kommer att duka under först. Har de tur går de en snabb död till mötes av Pluttens hjälpande tassar. Det tog ungefär tre sekunder efter de anlänt till att hon var där och visade sin uppskattning för de nya leksakerna.

Lilltjejen boar också in sig och har organiserat sina nya lådor, så gulligt!
Jag har byggt på mitt självständiga ego med fortsatta aktiviteter här hemma. Att borra upp en lång och tung hylla i takhöjd är svettigt men tillfredsställande. Ungefär som att byta däck på det vanliga handfasta sättet - som jag numera inte längre gör. 
Fått upp ytterligare lite på väggarna, åtgärdat den dåliga vattenavrinningen i min dusch tillika badkar och bakat mina första petit-chouxer! Har alltid trott att det var svårt men gick ju som en dans och blev helt perfekta. Fyllde med vaniljgrädde och hackade jordgubbar, mums! Vi goffade en hel hög medan vi körde Mario kart. Får köpa en sådan där sprits så jag kan testa eclair också en dag.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0