Kontroll

(null)
Så bra den var, Draktränaren 3! Alla filmerna är ju fantastiskt välgjorda men Tandlöse är klart största behållningen. Så väl man kan förstå hans ordlösa kommunikation och ansiktsuttrycken är ju bara underbara! Lilltjejen var som fastnaglad hela filmen och flyttade sig bara till mitt knä när det blev lite läskigt och känslosamt. 
Hade förvarnats om gråtkalas och undertecknad kunde bara konstatera faktum. Samtidigt såg jag och Lilltjejen på varandra, båda med tårfyllda ögon! "Mamma, vi bara måste köpa den här filmen!" Det kan jag gå med på.

Hennes rum är en enda röra nu när vi börjat gå igenom hennes grejer och packa inför flytten. Hon har mycket Lego. Galet mycket! Trots röran en hyfsad början med en liten trave fyllda kartonger i ena hörnet. Kvarstår ändå båda förråden samt skrubben. Gruvar!
Kaoset i Lilltjejens rum och de växande travarna av fyllda kartonger i vardagsrummet frestar på mitt behov av kontroll och ordning och reda. Inser att det kan vara nyttigt att ha det stökigt ibland men mest är det bara jobbigt. Kanske inte bästa timingen att åka till Stockholm över påsken då vi knappt hunnit flytta in med medförande kaos att sedan komna hem till. Jag vill ju bli klar så snabbt som möjligt, så att åka ifrån ett halvt uppackat hem kommer kännas jobbigt - men nyttigt. Vad gör det egentligen att jag blir klar lite senare? Att jag nu måste tänka på både Sälen och huvudstaden utmanar packningen så jag inte riskerar att gömma något vi behöver i någon kartong...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0