Råplugg

(null)
Efter en regnig morgon följde en fantastiskt fin eftermiddag och kväll, perfekt för arton hål. Tyvärr var resultatet långt ifrån lika fantastiskt. Det gick rent ut sagt bedrövligt och fullkomligt värdelöst. Från att inte förlorat en enda boll sedan säsongspremiären slog jag nu bort över sex stycken! Galet frustrerande.

Ösregn denna morgon och förmiddag och välfylld sal i Majorna med sista mixen innan nya releasen som vi släpper nästa vecka. De gamla låtarna är tacksamma att bygga stämning och tryck till så när en deltagare efteråt kommer och säger hur hon fått gåshud till finallåten och andra överöser med positiva kommentarer undrar man hur man ska kunna uppnå samma känsla hos dem till den nya vilkens musik inte alls är på samma nivå.
I vilket fall blir det team med Robert på måndag så råpluggar nu de låtar jag ska köra. Hinner jag kolla de andra är det ren bonus.
Åkte genom regnet till Borås och några timmars spel hos Christian. Temat var arkadspel som han också har en hel massa av. Kul att spela lite Mario på Super Nintendo och jag som inte sett Fix it Felix förut, annat än i filmen Röjar Ralf blev positivt överraskad av att se det i hans samling. 
Ännu en påse Kinapuffar i biosalongen när Dark Phoenix betades av, helt ok men ändå knepig rent tidsaxelsmässigt. Snyggt gjord liksom alla Marvel jag hittills sett.
Fick köpt nya träningsskor förresten, råbilligt vilket var en chansning och mycket riktigt var det något - de var snorhala. Kunde inte göra sprawls eller jacks ordentligt. Det blev väldigt varmt och därmed fuktigt i salen vilket kan ha bidragit så ska ge dem en chans till imorgon.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0