Lite varmt

(null)
Invigt min nya gräsklippare och svettas nu under markisen. Jistanes vad varmt det blev idag! Mitt magnoliaträd som grannen vill jämna med marken ger tacksam extra skugga. Ska man inhandla en grill måntro? Och mat- eller loungegrupp? Jag är ju ingen grillexpert precis så hur ofta skulle den användas - egentligen, hm?
Lite bilder från helgens aktiviteter med fotbollsmatcher, skogsteater, kioskarbete och bågskytte. Lilltjejen älskade att stå i kiosken och var superduktig, klarade sig på egen hand och servade som hon aldrig gjort annat. Introverta morsan kunde pyssla i bakgrunden och vara redo att gripa in vid behov. 
Fint väder på lördagen, duggregn söndagen men det förtog inte hennes glädje och förtjusning över bågskyttet. Under timmen hon fick sin privata introduktion gick pilarna från att gå lite överallt till att träffa tavlan hyggligt väl.  Jag och Johan fick också testa och visst är det roligt! Så nu ska det pyssla in ännu en aktivitet till hösten. Hon har fått göra en priolista utifall krockar omintetgör något och då offras gymnastiken först. Får se hur vi får ihop det.
(null)
(null)

Koreografin sitter nu äntligen och passet i Backaplan gick utan grava fadäser. Mest coachingen som kan finslipas och med tio kilometer på bandet igår är jag rätt nöjd med början av denna midsommarvecka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0