Egg curry

(null)
Alltså näe, en dubbad Will Smith funkade verkligen inte och vem det nu var som stod för dubbningen så var den dessutom riktigt taffligt gjord. Jasmine var ok medan Jafar, Aladdin och Anden bjöd på lika mycket inlevelse och timing som någon av de dubbade barnbudgetserierna Ronja kollar på Netflix. Den riktiga uppsättningen skulle kunna funka så skulle kunna tänka mig att ge den en chans.
I vilket fall tryckte jag i mig hela påsen av mina favoriter - innan filmen hunnit börja, och sympatiserade lite med fadern och dottern som av ljudet att döma tappade ut en till bredden fylld burk med snordyrt biolösgodis - också innan filmen börjat.
Lilltjejen har förkylning på g och jag har saknat energi och plöjt Sense8 igen. Känns som jag aldrig riktigt blivit av med förkylningen jag åkte på innan Göteborgsvarvet. Trötthet som sagt, mer eller mindre konstant molande huvudvärk och slemfylld näsa. Idag slog vi lite på rangen och gjorde några ärenden, fixade sen köttbullelunch och sedan däckade jag i sängen och sov nästan en timme fram tills det var dags att åka till passet i Frölunda. Väl på plats gick och kändes det helt ok, så som det oftast brukar oavsett formsvacka men direkt efteråt rullade tröttheten över mig igen.

Nöjd att jag ändå fixade lunch till imorgon då vi till vår första PI-planning ska ha potluck lunch, det vill säga typ knytkalas. Undrar dock hur många som faktiskt noterat och kommer ihåg det, men jag har i alla fall varit duktig och nu gjort en dubbel sats egg curry så det doftar indisk mat i hela huset.
(null)

Köpte ju en hel hög kläder och två par skor för sommar till Lilltjejen och man kan bara vara tacksam för att man har en avkomma som inte har någon egen bestämd uppfattning om klädsmak. Allt togs emot med glädje och förtjusning och jag kan bara resignerat inse att det estetiska sinnet och min känsla för kombinationer är lika bristfällig som min förmåga att komponera en harmonisk inredning. När Lilltjejen tog på en uppsättning av nya byxor och en tröja såg det ut som hon hade pyjamas på sig. Inte kunde jag tänka så långt som att hon faktiskt kunde ta på dom samtidigt. Ack ja.
Nu ska jag ta min huvudvärk och göra mig klar för sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0