Duktig

(null)
Avslutning med fotbollen där undertecknad fick ta på sin mest engagerade och entusiastiska min inför föräldrarnas match mot barnen. Ska jag hantera en boll föredrar jag helt klart en racket eller klubba emellan...
Underbara farmor och farfar erbjöd sig ha Lilltjejen medan jag jobbade och igår ville hon det framför fritids. När jag kom upp till Landet för att hämta ville hon bada! Tror det var kompisen som triggade, en granntjej som hoppade i det grumliga, salta och minusgradiga vattnet med stor förtjusning. När det väl kom till kritan var Lilltjejen inte så entusiastisk längre och kom inte längre än till fotknölarna. Förstår henne fullt och fast.
Fick några kilometer i den sköna kvällen medan min badkruka somnade, skönt att komma ut en sväng.
(null)
Fantastisk sommardag idag med närmare trettio plusgrader och strålande sol. Den har vi tillbringat i bilen och dylika butiker för att beta av min att-göra-lista. Skönt att ha fått dumpat den gamla torktumlaren som stod och tog plats i tvättstugan, kylen är fylld och otaliga butiker avverkade i jakt på väggkrokar. Vanliga singelkrokar som hängs med spik eller skruv verkar fullkomligt hopplöst att få tag på! Dubbelhäftande, sugkoppar eller grupperade i rad. Var hittar man lite roliga krokar att ha i ett badrum?! 
Till den sena eftermiddagen var listan genombetad och tajmingen perfekt till den bokade bion. Husdjurens hemliga liv 2 och en nästintill tom biosalong. När alla trängs på en strand hänger vi inne i mörkret och svalkan.
Ut i sommarsolen efteråt och hem och skruva upp mörkläggningsgardiner innan middagen som blev osedvanligt sen för att vara oss.
Jag drog ut förlängningsskivorna och klädde bordet med papper så Lilltjejen har kunnat bygga upp en liten stad med allt av sitt Lego som passade till ändamålet. En huvudgata har hon målat upp med rondell, övergångsställen, korsningar och trafikljus. Kul! Ett något annorlunda samhälle med Rapunsels torn mitt i och Jasmines palats på höjden (fönsterbrädan). Allt fick inte plats...hon har helt enkelt för mycket Lego...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0