VSÄ, BC mm

(null)
Så var mitt tredje "Vi som älskar 90-talet" passerat som i år blev en repris med Lillstrumpan. Alltså, egentligen känns det lite fel att kalla min huvud kortare storasyster för Lillstrumpan då jag dessutom är just lillasyster. Men Staffan Westerbergs Lillstrumpa var de facto storasyskon till Syster Yster men dessutom göra det mera knas att applicera på oss så var Lillstrumpan storebror. Nåväl, jag tänker i vilket fall oftast på min lilla storasyster som Syster Yster, undrar om hon håller med i mitt resonemang?
(null)

VSÄ var det ja, tredje året och tyvärr fortsatt sämre enligt mig. I år hade de lagt till "och det bästa från 00-talet" så vet inte om de har svårt att få tag i villiga artister eller gapar efter större målgrupp. Det kryptiska namnet "Boyzlife" avslöjade ett framträdande av en medlem från Boyzone och en från Westlife. Pojkbandsrester som körde ballader varav den ene skorrade pinsamt falskt. Att de fick dubbelt så mycket speltid som slutframträdena av DJ Sash och Antiloop var rent av oförskämt. Aquas sångerska Lene har visserligen bra röst och ville uppenbarligen visa på att hon hade mer än de gamla bubbelgumsrefrängerna då spelschemat nu mest bestod av okända ballader. Gäsp.
Jag hade funderingar på att köra VSÄ igen på lördag då de är här i Götet men vete tusan om det är värt pengarna. Visserligen ska den pinsamma pojkbandsduon inte vara med, ej heller den mimande Victoria Silvstedt. 
I vilket fall mysigt att hänga på tu man hand med Syster Yster och låta de trötta benen och värkande fötterna glida ned mellan de  lakanen!

Mörktes att man närmade sig västkusten och hemmet då jag efter Jönköping körde genom ömsom sol och ömsom ösregn. Sådant där regn som nästan tvingar en ned till krypfart och sedan upphör lika fort som det började. Hann hem i tid för att packa upp och greja lite innan välbehövligt pass i Frölunda. Skönt efter de många timmarna i bilen och så kul att se den goda uppslutningen trots inkommande semestertid. Det var extra skönt med bastu efteråt och att strosa genom gångarna på Ica för lite planlös veckohandling. Fick hem lite böcker till mig och Lilltjejen.
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0