Tillgänglig

(null)
     "Hej och välkommen till MediaMarkt, hur kan jag stå till tjänst?"
Stod vid infodisken och väntade på en ledig expedit när en annan hjälpsökande kund försynt påkallade min uppmärksamhet. Eh. Med betydligt lättare plånbok råkade jag senare ut för samma sak på ICA Maxi. Röd pikétröja signalerade ofrånkomligen en viss form av tillgänglighet i dessa butiker.
Fick ovärderlig hjälp av Anders att få bort gamla tvättmaskinen och sedan de nya manickerna på plats. Sålde av min gamla på ett nafs via FB och när köparen dök upp visade det sig vara en av mina Combat-deltagare från många år tillbaka! Han fick också omaket att bistå för att få väck den gamla som visade sig vara verkligt inklämd i hörnet. Vi fick lyfta den upp över bänk och element under en del stön, stånk och resulterande fläskläpp, blottade alla möjliga fossiler därunder från de gamla ägarna... men till slut så, ta-daa! Några vuxenpoäng är det allt värt att köpa tvättmaskin och tumlare. Synd bara att resten av tvättstugan nu inte matchar de nya fräscha invånarna.

Hade dessutom lyxen att dessutom serveras en riktigt god middag bestående av marulk. Lika gott som den är ful! Mycket annorlunda kött för en fisk.

Vädret var snåla med plusgraderna idag och vinden mer kylig än varm till skillnad från förra veckan. Likväl tog vi med badgrejer utifall och det faktum att barn är just barn. Det blev lite flipper och lunch innan de faktiskt tyckte det var dags att hoppa i vattnet. Christer är och fiskar med sina tjejer i veckan så jag tillsåg att de kvarvarande boende fick sin nödvändiga fukt i respektive terrarium. De är inte särskilt sällskapliga och än mindre keliga så föredrar helt klart mina tre pälsansikten. Mysigt att se hur förtjusta Aron och Otto är i dem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0