Skitspel

Eftersom jag fortfarande vägra anse att golf är en sport så säger jag skitspel! Sedan säsongspremiärens lovande start har det bara gått utför. Har slagit bort så mycket bollar och ifrågasatt mitt fortsatta spel ett antal gånger. När jag donerat fyra bollar till brännässlorna på första hålet och en på andra packade jag ihop och drog hem. Skitspel.
(null)

Andra spel istället när Robert firade födelsedag med massa god mat hos Lena. Funderade igen på om jag ska införskaffa grill men med tanke på hur många gånger jag lagat mat denna vecka så vore det nog bortkastade pengar. 
Det andra teamet jag ska scrumma blir stort. För stort, nu uppe i tjugoen när alla som hittills rekryterats är på plats. De som hittills hunnit anlända från Indien har nu medfört att vi flyttat över Smurfarna till andra sidan av landskapet. Winterfell är såklart alldeles för många för ett scrumteam, de måste delas i två men i brist på scrummasters får jag försöka att få det att funka med allihopa. På något sätt.
Nu kör vi en sommarsprint medan vi svennar går på semester så teamet kan komma på plats och igång utan oss springande där. På gått och ont. Jag jobbar en vecka till ivarje fall  så avnjuter fina vädret med att känna mig duktig genom att - bada! Hoho, riktigt skönt faktiskt!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0