Grillade

(null)
En timme innan start och vi hamnade ändå rätt långt upp från scenen. Hörde att en del varit på plats sedan halv sju, två och en halv timme innan vilket är helt knäppt. Vad gör vi inte för våra barn liksom? Kanske var det extra tryck idag då det var "stjärninspelning", denna gång med Mohomby eller vad han heter - vilket jag såklart inte hade någon aning om. Men vi var i alla fall förberedda med solkräm mot den pressande solen. Vi diggade lite musik och viftade lite ballonger innan hon var nöjd lagom till det var dags att åka och hämta Meja.
När vi svängde in på den grusiga infarten störtade hon ut genom dörren och slängde sig runt Ronjas hals genom det öppna bilfönstret. 
Vi åkte till Lomma strand som vi besökte förra året och även om vädret var detsamma kan jag inte minnas att det var lika mycket folk den gången. Turning Torso och Öresundsbron åt ena hållet och Barsebäck åt andra. Besvärande långgrunt men därav otroligt barnvänligt. 
Nåväl, jag bubblade in mig på vår fläck av filtar och handdukar, läste bok och grillades av solen. Tjejerna var mer eller mindre konstant i vattnet. Lilltjejen hittade en nyckelpiga i det salta vattnet. Jag droppade lite sötvatten på den och kunde sedan betrakta hur den allt mer kunde veckla ut sina ihopklibbade vingar till tork för att sedan flyga iväg. Kändes nästan lika bra som att dela ut nävarna med ballonger som jag företagsamt hämtat åt oss som satt bortom Sommarlovspersonalens kastvidd.
(null)

Några timmar senare var tjejerna nöjda - och ville bada i hotellpoolen istället. Där blev det ytterligare någon timme, varpå jag passade på att tugga fem kilometer på deras intilliggande lilla gym, såå skönt! Hade inga löpargrejer med men det funkade med BC-skorna, bikiniöverdelen och tightsen jag packat som alternativklädsel. 
(null)
Kom! Kom! 
Klart jag inte kunde låta bli när de lockade så!

(null)

Fick till slut plocka upp dem för att hinna middag innan hemskjutsning. Bruchetta och oxcarpaccio till den vuxna och barnbuffe till de små. Vuxendesserterna föll inte den vuxna på läppen utan föredrog ungarnas, vanlig hederlig vaniljglass med noisette, nomnom!
Lilltjejen slocknade fort intill mig, efter lite velande beslöt hon att vi ska ge Sommarlov en till chans för möjligheten att komma närmare - och kanske också se Sommarskuggan! Inget "stjärnframträdande" imorgon men har ändå satt larmet lite tidigare. Vad gör man inte för sina barn som sagt...



Kommentarer
Postat av: Meja danzén

Ååååh vad jag saknar det!!/meja

2021-11-24 @ 13:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0