08-land

(null)
Näe, morsan är inte helt normal alla gånger men det var faktiskt på uppmaning av glinen och tycker bilden blev kul! 
Fick ett infall att baka mini-churros innan frukost. De krävde ingen fritering utan gräddades i ugnen och blev, tja, lite som Otto beskrev det: Scones med socker- och kanelsmak. De vi förväntansfullt köpte på Liseberg var en besvikelse då de var sega och kändes som de behövt några sekunder till i fritösen. 
Systerfamiljen åkte hemåt efter den sena frukosten och jag röjde lite, packade, gjorde min läxa att inhandla vatttenslang och vattnade min fina täppa innan Lilltjejen lämnades till Johan. Att jag nu fick hjälp att fixa täppan har onekligen medfört viss förväntan att nu underhålla ordentligt. Uttorkade och döda plantor skulle allt vara lite skämmigt och man vill ju inte göra svågern besviken! Dessutom vill jag kunna plocka mina egna jordgubbar...!

Så efter ännu en vattning styrde jag kylaren mot huvudstaden för imorgon är det dags för Vi som älskar 90-talet! Jag och syster gör en repris från ifjol så ser fram emot grymma nostalgilåtar och lena hotellakan. Lite knasigt att säga hej då till systerfamiljen för att några timmar senare stå på deras tröskel, haha! Istället för att åka upp samma dag ser vi nu till att hinna få några timmar på stan ihop innan det kör igång. Whoop, whoop!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0