VAK

(null)
Som stakeholder har jag nyttjat möjligheten att vara fluga på väggen vid en PI-planning. När jag nu är certifierad (wee!) Scrum master är det väldigt intressant att se teorin i praktiken. Visserligen är PI-planeringen på en nivå över där det är SAFe-metodiken som tillämpas men likväl. Inget slår praktisk erfarenhet men teori i ryggen ger en trygghet.
Absorberar så mycket som möjligt under dagarna, tränar och myser därefter. Christer är mycket för brädspel vilket jag också gillar, men har inte riktigt samma tålamod när strategi och framförhållning måste till. Lagom är bäst och många av de nya han köpt som vi nu testat är riktigt bra. Nya säsongen av Sveriges mästerkock har också äntligen dragit igång för oss att avnjuta. Play-tjänsten, ännu en bra grej jag applicerat till hundra procent. Har ju en digitalbox med kanalutbudet vi har i föreningen men kollar aldrig. 

Gällande min försäljning är det i mitt tycke lite segt, vilket mäklaren förvarnade om. Spekulanterna väntar på bankbesked, vill kolla andra lägenheter, avvaktar de andra spekulanternas utspel, har precis fött barn osv. Under tiden lägger vi in ännu en visning nästa vecka, för att öka pressen och släppa in fler.

Känns ovant att vara ute på VAK i Torslanda. Det är mer omständigt att ta sig hit, svårare att hitta parkering och känner mig helt sonika inte riktigt hemma här längre. Hela IT sitter ju nu i Gamlestaden och mot förmodan har man kommit till rätta där, så som för alla förändringar så vänjer man sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0