Pluggar

(null)
Alltid kul när några ställer upp på mina selfies och Alla hjärtans dagen till ära fick jag ju med ett riktigt representativt gäng med det breda åldersspannet. 
Pluggar in gamla låtar inför morgondagen. Body Pump ligger så kloss intill efteråt att det tyvärr inte finns utrymme att ta någon groupie, men någon dag hoppas jag kunna klämma in det. Härligt gäng, alltid välfylld sal och mycket entusiasm. 
(null)
Fick ett mess att de behövde min blodgrupp så glad i hågen såg jag fram emot en insats. De sedvanliga frågorna innan hon stack mig och påsen började fyllas. Tyckte det var lite förvånande att hon inte kollade mitt blodvärde innan eftersom jag haft så lågt på sistone. Dum som jag var kommenterade jag det varpå hon bannade sig själv för att ha missat det, kontrollerade genast och avbröt förskräckt tappningen. Med etthundratio i värde var jag onekligen under den erforderliga 128-gränsen, men hallå, nu kunde vi väl lika gärna fullfölja? Hon bad om ursäkt femtioelva gånger - och stack mig i andra armen för provtagning till vad hon kallade blodanalys. Fick svara på ett frågeformulär också. "Springer du mycket?" Mjäeh, det kan man väl knappast påstå. "Har du fastat nyligen?" Eh, varför skulle jag göra det? "Går du på någon form av diet?" Japp, semmeldieten! "Är du vegetarian eller vegan?" Då hade jag svultit ihjäl för längesedan! Sedan prackade hon på mig dubbla kartor med järntabletter - som jag inte fick äta förrän resultatet var klart och så fick jag inte träna efteråt.
Borde jag inte känna av om jag nu har så lågt blodvärde? Extra trötthet? Huvudvärk?
Gruffade hela vägen därifrån. Har inte fått lämna sedan augusti! Vi hade planerat att träna efteråt och Christer tyckte jag kunde promenera på bandet istället. Lubbade en halvtimme av ren barnslighet och tyckte jag kompromissade genom att köra i fistempo. Jaja, kanske reflekterat över lite mer frekvent huvudvärk men det har ju varit lättare sådan och säkert för jag druckit dåligt efter passen. Gruff.
Alla hjärtans var det ja och följde min diet när Johan stod för torsdagsfikat. Jisses vad mastig den var! Till och med jag hade det trögt mot slutet.
Efter den dagens Combat var det dock inga problem att fylla på med några från min trekilos present. Tror detta är min tredje kartong och är fortfarande inte less på dem!

De sociala medierna flödade av den kommersiella högtidsdagen så föll för trycket och hakade på.
(null)
Mina sängvärmare, bråkstakar och knäppisar. På alla sina egna sätt utmanar och tillför de så mycket i min tillvaro. Mina finisar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0