Andra

Pickar under Mellons andra deltävling som inte presenterat något intressant över huvud taget. Undrar igen vad som får designers och stylister att finna behag i nätta klänningar och grova skor a la Margarets utstyrsel. Å andra sidan har jag ju lika mycket koll på mode som inredning och smink. Att jag försökte gnugga bort vattenfast mascara med vanligt vatten säger kanske en del. Jag såg ut som en bakfull tvättbjörn.

(null)
En bild fick jag idag från Anna i norr och den ena knäppte jag. Gissa vilken. Medan Lilltjejen körde sin gymnastik lubbade jag förbi den sorgliga återstoden av en snögubbe, passande nog på Lindomes kyrkogård. Det tog några meter innan jag förstod vad och varför grejerna låg där.
Det har regnat och stormat hela natten och de senaste dagarnas blöta har resulterat i översvämningar överallt. Vi plöjde oss in till centrum för lite bio med andra filmen med Röjar Ralf, riktigt bra men liksom den första är nog största behållningen för de vuxna som både minns de gamla spelen och hänger med i det som visas och anspelas när de i denna film är ute på Internet. Nu ser vi fram emot Draktränaren tre som kommer i slutet på månaden. 
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0