Secret Santa

(null)
Vår lilla gran är pyntad och indiernas "Secret Santa" utspelas i vårt landskap. Allas namn läggs i en låda och så drar alla var sin lapp för att då veta vems hemlige tomte de är. Denne ska under veckan ge uppdrag att utföra och den andre försöka lista ut vem hen är. På fredag samlas vi för klapputbyte då man, om man inte redan lyckats lista ut det, ska gissa och få bekräftat om det är rätt eller ej.
Jag fick ett uppdrag som låg och väntade vid entrén, Rubricks kub! Jag är totalt värdelös på Rubricks kub då jag aldrig lyckats knäcka koden utan bara blir arg och till slut ger upp! Till imorgon lunch har jag på mig att lösa minst en sida för att underlätta kommande uppgifter. Snacka om kört!

Till denna kväll hade Christer överraskat med biljetter till Carmen. Det var nyuppsättningen av den som var min operapremiär där för två(?) år sedan. Lika imponerande föreställning men kunde inte minnas att den var så lång - fyra timmar med pauser. För en tisdagkväll är därför undertecknad nu duktigt trött i ögat.
(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0