En god jul

(null)
Morsan vaknar i ottan, kissnödig och hör att telningarna börjar röra sig i rummet intill. Så får man ligga där med sprängande blåsa tills alla kommit upp och upptäckt sina strumpor och snören!

Mysig morgon och frukost för att sedan åka till gymmet med Anders och överskottsenergin-Aron. Jätteskönt att springa en halvtimme i bra tempo! 
Kort efter vi var hemma igen kom Monica och Tomas vilket gjorde mig så glad! Lite julfika, mycket prat, stök, trångt om golvyta men mycket kärlek. Ett kaos jag inte är van men ändå finner mysig trots allt. Jag vet ju att det är tillfälligt, att jag har en vecka efteråt att återställa min kontrollerade och avskalade tillvaro så passar faktiskt på och försöker njuta så mycket jag kan. 
(null)
För mycket mat i vanlig ordning innan Kalle där alla vuxna utom Christer somnade någonstans vid Lady och Lufsen. Himla skön powernap inför pappersmassakern som följde så fort Benjamin syrsa önskat alla God Jul. Lilltjejen är ju så lätt att vilja överösa med klappar, den enkla och tacksamma unge hon är. Minns hur en annan visserligen glad över presenterna ändå pliktskyldigt och ibland nästan med viss skamkänsla tackade föräldrarna medan Lilltjejen slänger sig om ens hals av tacksamhet och glädje.
Ja, hon fick alldeles för mycket!
(null)
Notera Ninas fötter som sticker fram, en hint om mängden papper, emballage och det tillfälliga bombnedslaget! Synnerligen tillfredsställande att för stunden i alla fall bara hiva skräpet över axeln där man satt i soffan.
(null)
Saffranssemlor och nya spel som testades resten av kvällen, inklusive det PS4 som Lilltjejen fick... Spelet Overcooked kan verkligen sätta personliga relationer på hårda prov!
Låter som avkommorna slocknat i rummet intill och jag lär följa ungefär lika snabbt. Bra dag, en God Jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0