Gott slut

(null)
Tycker jag är grym på att anpassa mig till sexpersonershushållet och det oundvikliga kökskaoset. Smygpedanten i mig finner det ju tillfredsställande att röja undan och återställa ordningen, vilket inte nödvändigtvis innebär kliniska ytor - men såpass att man ser tillräckligt av bänkar och bord i alla fall. Sedan är det också rätt mysigt att knö omkring där i köket, gå omlott om varandra när det ska hackas, kokas, skäras, dukas och stekas - såvida det inte finns någon tidspress i alla fall...

(null)
Juldagen verkar vara lika med biodagen och vi hade premiären av Frost 2 inbokad. Ronja satt framåtlutad, fullt fokuserad hela filmen, som kanske hade någon sång för mycket men ändå var riktigt bra. Storasyster kastade till mig ett paket näsdukar...!
(null)
Medan Anders rastade avkommor på Bounce tog systrarna en sväng på Frölunda torg. Då jag inte stod ut med stanken på Åhléns parfymavdelning fann jag mig stående på utsidan - tillsammans med andra manfolk med uttråkade miner och påsar i händerna. Lite kul.
Undrar om folk lade märke till min osedvanligt fina hy efter jag och svågern av(ehm)njutit Ninas julklappar...!
(null)
Mycket spel, Wingspan var riktigt bra och Exploding kitten var...knäppt.

Morgonen efter var de borta och knappt hade de lämnat parkeringen så var dammsugaren framme. Solskenet på utsidan lockade ut mig på utflykt så fick med mig en motsträvig Lilltjej till Amundön.
Efter inledande gnäll fick vi en jättemysig stund vid havet.
(null)

(null)

Nu är Isabella här och tjejerna spelar PS4. Det är en kylig och gråmulen lördag i slutet på julveckan. Tycker vi haft jättefin jul och är så glad att syster med familj kom hit och firade med oss! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0