Galen

(null)
Lilltjejen har tillbringat en vecka i Kroatien med Johan och bonusfamiljen och har fått massa härliga bilder. En fick mig att häpna - för det var som att se en bild på mig själv som barn! Den där genetiken, det där jag alltid fascinerats av med biologiska föräldrar och barn, den där nyfikenheten som kanske var en fånig men ändock en av anledningarna till att jag valde att bli mamma. Min avkomma, min fantastiska genetiska halva av mig!

Vecka två efter semestern har varit hysterisk. Så jäkla stressad inför nästa vecka då jag ska genomföra teambuilding, Pre-PI Planning, Backlog Refinement och Sprint Planning med hela det stora teamet Winterfell. Jag är ny i rollen, teamet är nytt för varandra, på uppdraget, på företaget, arbetssättet och i landet. Så många moment som ska hinnas på några halvdagar som jag inte har erfarenhet av. Att jag är lärare har underlättat oerhört vid planeringen men fick också en dryg timme med en agil coach - inte den vi hade under transformationen, och den möjligheten att bolla var väldigt värdefull. Fick hjälp att skära bort, hitta fokuspunkter och riktning.
(null)
Mikael, Product Owner och min vapendragare finslipar vår Backlog. Tyckte det såg lite kul ut där han satt mot väggen.

Dålig planering att boka in fix av stenskotten i vindrutan idag och bli åksjuk bak i internbussen. Himla smidigt att den finns att tillgå dock också för oss ute i Gamlestan.
Till slut, lite för fort blev det helg men kopplat bort jobbet och inlett den med bio där Christer bokat Once upon a time Hollywood, Tarantino-fan som han är. Den var... Tarantino, men rätt ok, och knepig.
(null)

Phu vilken galen jobbvecka. Det var längesedan. Kul på ett sätt.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är ju Lill-Linda på bilden! 😲
Lik mamma men söt ändå 😉🤣😘

2019-08-17 @ 16:43:14
Postat av: Linda

Haha eller hur!? En synnerligen bättre minikopia av mig 😄

2019-08-18 @ 21:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0