Bara vara

(null)
Semester igen, utan Lilltjejen denna gång för att testa erbjudandet jag hoppade på för cirkus ett år sedan - äga en stugvecka uppe i Lindvallen. Precis samma upplägg som Portugal, en time share men under två år för att därefter kunna att köpa om man vill.
Jag har ju inte varit i fjällen sommartid sedan studietiden så detta var ypperligt tillfälle att återuppleva fiske och vandring i vårt fantastiska landskap.
Lite roligt att se skillnaden också från den högintensiva vintersäsongen. Långt ifrån lämmeltåg med takboxar och avsevärt bättre vägförhållanden. 
Jag kämpar vidare med flugfisket och vet inte riktigt vad jag ska tycka. Utrymmet som krävs begränsar en rejält och vi förstår nu nödvändigheten av vadarstövlar. Åtskilliga flugor gick frustrerande nog förlorade i strandnära buskar. Först när vi hittade en plats att vada ut kunde man få till svingarna ordentligt men likväl tycker jag inte att jag kommer någonstans. Bara att nöta vidare.
(null)
En kortare dagstur idag var lagom för denna tant och farbror som nu slappar i stugan, stugan som för övrigt är jättefin. I Timmerbyn ligger den ett stenkast från Experium, nyrenoverad med tvättmaskin och bastu. Vädret är kanon och mest förvånande är avsaknaden av mygg! Även när det varit vindstilla har bara enstaka hälsat på, mycket oväntat och välsignat skönt! Framgent ska vädret bli mera ostadigt så får se vad vi hittar på då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0