Avslappnat

(null)
Så är vår vecka snart slut och så skön den varit! Vädret har varit hyfsat förutom en dag med regn och åska som då passade bra till att testa en hög nya spel! Är så imponerad av hur kreativa människor är. Bara att orka klura fram alla dessa spelidéer!
Mera spel och test i annan form på Sälenfjällens golfklubb där banorna och framför att greenerna var otroligt fina. Vi hade förvarnats om de smala banorna med bollslukande skog och visst donerade vi en del men långt ifrån så många som jag fruktat.
Inte heller här fanns några mygg! Knott dök upp när vinden höll upp men de var inte särskilt på hugget. 
Inte heller fisken är på hugget. Vi myser på jättevackra fiskeplatser men inte ett endaste litet napp. Mötte andra fiskare som inte heller märkt något tecken till liv. Känns som det kan vara utfiskat då de flesta vattnen har inplanterat och med den gångna sommarsäsongen krävs det inte många besökare för att tömma dem.
Vi njuter i alla fall av naturen, avsaknaden av blodtörstiga flygfän och tränar på flugtekniken.

Efter en stunds fiske denna dag var det dags för höghöjdsbanan de har här. Den var klart mycket enklare än de andra jag testat, antagligen för att de bara hade en och därmed behöver vara mera passande för majoriteten.
(null)

En nackdel vi märkt av att vara här i slutet av sommarsäsongen är att det mesta har stängt. Fördelen är att det som är öppet är praktiskt taget folktomt.
Hade hela bowlinglokalen för oss själva när jag totalkrossade Christer på tre serier. Vi kunde ta en omgång pingis utan konkurrens om bordet och behövde inte vänta på service eller mat i den enda öppna restaurangen. Ännu bättre var äventyrs- och spabadet som vi delade med knappt tio personer. Lyxigt! Det är tyst, lugnt och vi kan bara göra precis vad vi vill utan att behöva ta hänsyn till den mängd av människor som anläggningen annars utsätts för - så rakt motsatt hur det kommer vara om några månader...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0