Bara för att...

(null)
Fick chansen att delta i en studie som innebar att köra ute på AstaZeros bana som ligger intill Volvos ute i Hällered. Mina kameralinser tejpades över av oklar anledning då det inte fanns något av fotointresse ändå. Visserligen hög sekretess på testet men några bilder hade ändå omöjligen kunnat ge någon hint om vad det handlade om. Nåväl, på vägen därifrån svängde jag in till ett litet närlivs som påminde mig om närlivset i barndomens Sikfors. När man nuförtiden enbart kör sin scanner och egna utcheckning på Ica Maxis stora multiaffärer är det lätt att glömma den mysiga och personliga stämningen på en liten lantbutik där det mesta trycks in på den lilla ytan och de för tillfället i tjänst inte är fler än två.

(null)
Kollade igenom mitt gamla hem en sista gång, det hem jag hade turen att kunna köpa där då Johan hittat sin lägenhet i området. Minns hur jag budade från tjänsteresan i Indien, planterade ett symboliskt träd utanför deras nya kontor i Mumbai samtidigt som jag nervöst hade koll på inkommande sms. Ville ju ha ett boende i närheten för Lilltjejens skull och visst blev det bra! Har som sagt trivits väldigt bra men det har ändå på något sätt alltid varit en känsla av tillfällighet. Det var ett hem av nödvändighet, inte av eget val.
Det hem jag nu har är just efter eget val och det känns tillfredsställande. Ett litet firande fick det därför bli efter jag spontanhandlade hos fiskhandlaren. Fick därefter däng i Dinogenics...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0