Gånger två

(null)
Näe, det går inte att ta någon överskådlig bild av byggkaoset som råder i Göteborgs stad just nu. Lyckligtvis är det sällan jag behöver in till centrum och just denna gång var det söndag och därmed hanterbart. Kvartal inne på Exclusive bjöd på en hyfsad release med några låtar som kommer att bli en utmaning att coacha.
Träffade en av mina gamla stammisar som visade sig hade utbildat sig till instruktörskollega - kul! Hade ingen aning om detta då jag trodde hon hade bytt anläggning eller hakat på ett annat koncept. Det går ju ofta i vågor för många.
När jag ändå hade parkerat i Nordstan tog jag en lov däri som slutade med att jag köpte en höst/vinterjacka på Desigual. Får se om jag behåller den dock då jag är mer för långa modeller men denna var så skön!
Lite lunch innan jag åkte hem för snabb omladdning inför Frölundaklassen. Kändes oroväckande segt i kroppen men var bara att dra i sig en energidricka, tejpa knät och pallra sig iväg. Med två löprundor de senaste dagarna kände jag av knäna under kvartalen så tejpade mest som förebyggande.
Robert dök lägligt upp så han fick ta tre låtar, men när vi väl körde igång kändes det som oftast bra. Väldigt mycket folk idag vilket gav extra energi förstås. 
Nu har jag en ännu förkyld Lilltjej som somnat här intill, jag har tvätt att hänga och sedan blir det inte många knop resten av denna kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0