Två nytillskott

(null)
Hej då lilla grå bilen och hej stora grå bilen! Efter lilla V40 känns V60 stor men visst känns den bra. Skönt med automatlåda också.
Vårt andra nytillskott var betydligt gulligare! En särdeles lycklig Lilltjej har ju till slut bestämt sig för att hon ska heta Syster. Så nu har vi alltså Bror, Brorsan och Syster! Hon har varit väldigt cool sedan vi kom hem och hänger bara med när Lilltjejen ständigt vill bära och pyssla. Märks att hon är van att hanteras och gör inte alls som gråbröderna då de kom till oss. Direkt sprang de och gömde sig och det var tydligt att de inte var vana att bäras. Hon verkar vara en trygg och tuff liten tjej. Välkommen Syster!



Kommentarer
Postat av: Anna i Gbg

Åh jösses så sött!! Jag vill också ha katt ;-) Vi har pratat jättemycket om det här hemma, speciellt efter vår Cypernresa, för ett par veckor sedan, där katterna var överallt och dottern ville klappa alla (vilket hon inte fick). Då ville hon ha en katt sååå mycket. Det har blivit några gosedjurskatter, men vi får väl se om vi vågar oss på att skaffa oss en riktig en så småningom ;-)

2018-10-02 @ 17:17:53
Postat av: Linda till Anna

Ååh, det är så jobbigt att se alla dessa hemlösa katter som man inte kan ta hand om 😢
Lilltjejen är så lycklig för Syster mycket för att det är HENNES. Kattungar är ju oemotståndliga så visst lär entusiasmen ebba ut, men den glädje jag fått/får se dessa dagar är underbar ❤️

2018-10-04 @ 08:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0