Dag två

(null)
Det är proteinbars, shakes, BCCA-drycker (eller vad det nu är för bokstavskombo som nu är senaste hypen) och ej smaksatta riskakor som mina kurskamrater intar under dagen. Jag langar fram Ahlgrens bilar, nötter för fredagsmyset, Kexchoklad och sirapsbröd med noll procent fibrer. Notera bananen och mitt försök till upprätthållande av sunda fitnessförväntningar.
Med tanke på gårdagens eftermiddag tankade jag energidryck efter lunchen och om man kan tillskriva den äran kan diskuteras men det kändes i vilket fall bättre i knoppen till min andra körning för dagen. Allihopa stönar vi när vi ska resa oss från våra sittande positioner och det styltas fram mer eller mindre där vi går. Jag som verkligen håller igen och varken kan eller vill maxa prestationen är likväl lika stel och ömklig där jag går. Tycker det är minst sagt störigt just med tanke på att jag bara kör typ på femtio procent av vad jag brukar, förutom när det är dags att presentera min låt. 
Imorse höll jag på att hosta upp lungorna och kände mig sämre än dagen innan. Men när nattens slem rensats undan och normalslemmet fick snytas ut i vanlig ordning som det gjorts de senaste tre veckorna kändes det typ, tja normalt. Får se hur det känns imorgon på vår sista dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0