42

Jahapp, så var man 42. Tycker fortfarande det är både läskigt och häftigt när man i diverse undersökningar och liknande ska ange ålder eller åldersspann. Som tonåring var en 42-åring ett knappt steg från ålderdomshemmet...
Missade att dokumentera det supermysiga frukostbordet som Christer dukade upp, från bakelsens lilla ljus till de gulliga presenterna omsorgsfullt inslagna med... julpapper.
En lugn dag på jobbet följde med testkörning av nya V60 där jag och min mage nöjde sig med ett varv. 
(null)
Därefter drog några av oss på lunch där vi kunde avnjuta den extraordinära värmen som enligt nyheterna imorse tydligen var rekord för Göteborg. 21,1 grader knäckte det mångåriga gamla rekordet.

Med tanke på senaste AEM kopplade jag upp mig hemifrån för att försöka lyssna på de sedvanliga visionerna och pep-talk. Somnade efter tio minuter.
Förutseende som jag är fick det ställda larmet mig att pallra mig iväg till Frölundas combat. Tanka koffeindryck och bunkra snorpapper. Alltid lika trevligt att snyta sig med headsetet på...! Torsdagsklassen har flyttat ned till Sal A så jag fick strula lite med stereon och frustrationen gick i taket när ringsignaler och meddelandenotiser bröt igenom musiken - det vill säga musiken dog helt mitt medan vi körde. Har alltid räckt att ha fånen på ljudlös men en gång tidigare samt denna dag så funkade det inte. Otroligt irriterande men deltagarna var som vanligt supergulliga och förstående.
När jag kommer ur duschen inser jag att jag glömt checka in bilen vilket innebär garanterad parkeringsbot. Mycket riktigt väntade den gula lappen när jag kom ut. Humöret fortsatte ned i botten, 850 spänn för att jag är hjärndöd, så frustrerande onödigt!
(null)

Kändes bättre att komma hem och slå sig ned till mumsig middag och lugn resterande kväll med Deadpool 2 och Games of Thrones. Japp, han har fått mig att ge den en chans till. 
(null)
Var synnerligen vältajmat att jag beslutat att ta eftermiddagen hemifrån eftersom Lilltjejen kom förbi med farmor och farfar med tanken att lämna present i brevlådan. Mysigt att träffa dem alla! Gulligt att hon skrivit som det ser ut att vara till henne, en superfin ljuslykta i min smak och samtidigt svängde Peder förbi för att lämna en blomma. Sabbade tydligen hans plan att sätta griller i huvudet på mig med en anonym överlämning medan jag var på jobbet, hehe!
(null)
Ännu en vacker morgon denna fredag och det var dags för mitt andra besök på mammografi. In, av, squeeze gånger fyra, tack och hej. Tycker det är fantastiskt att vi har möjligheten till dessa kontroller, likaså cellprovstagningen man också fått börja ta senaste åren. Diskuterade lite med Christer under lunchen gällande män och prostatacancer där ingen regelbunden kontroll verkar ske på samma sätt som för bröst- och livmoderhals. Eller? Kanske är det så mycket mer vanligt med bröst- än prostatacancer, jag har ingen statistik.
Hämtar Lilltjejen från skolan idag för en lite förskjuten vecka då Johan ska iväg med sin Herrclub och jag helgen efter ska gå AIM. Passade oss synnerligen väl tidsmässigt. Ibland faller allting bara på plats.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0