Solsken

(null)

(null)
Efter de många dagarnas mörker har helgens solsken varit välkommet. Det har dock inte avnjutits särskilt mycket då det i vanlig ordning varit fullt upp med Lilltjejens aktiviteter. 
Tjolöholms julmarknad var helt ok med helt hanterbar mängd människor. Kanske för att vi kom på eftermiddagen, kanske för att området var såpass stort - men antalet utställare var ändå färre än jag förväntat.
Väldigt mysigt i alla fall att gå omkring där och tajmade in både tomtens godisregn och eldshowen då mörkret fallit. Lång tid lades vid näverflätarens bås där Lilltjejen var väldigt intresserad och förälskade sig i en jättefin liten väska som fick läggas till julklappskontot.
Till kvällen väntade bostadsrättsföreningens trettioårskalas och mest för de utlovade barnaktiviteterna hade jag anmält oss. Lilltjejen hade också väldigt roligt och andraplatsen till tipspromenaden var extra boost. Vi blev kvar mycket längre än jag avsett och hade själv rätt trevligt med att lyssna på lite av områdets skvaller och småäta av det som bjöds.
Lägenhetsvisning igår och FlipKidz avslutning innan gasen i botten till Sonyas kalas i Partille. Roligt att Lilltjejen ännu bjuds av sina gamla vänner i Olofstorp! Nu är det ju inte länge kvar till det är hennes tur och det har velats en hel del mellan alla alternativ som finns. 
Julen närmar sig, helt galet!


Kommentarer
Postat av: Anna i Gbg

Lägenhetsvisning? Vad har jag missat nu?? :-D haha...

2018-11-19 @ 20:49:32
Postat av: Linda till Anna i gbg

Hehe, inte vågat skriva mera utifall det inte blir något. Man kan ju alltid bara titta! 😁

2018-11-19 @ 23:16:01
Postat av: Anna i Gbg

Oj ja- titta kan man ju göra i flera år innan det tillslut blir ett köp ;-)Tänkte mer att jag missat att det överhuvudtaget fanns planer på att flytta!!! Är det till större, ihop ( ;-) ) eller annan del av stan..? Sånt viktigt tänkte jag på ;-)

2018-11-22 @ 18:09:33
Postat av: Linda till Anna

Hehehe, större ja men inte ihop, salta i backarna! ;)
Säljarna är lite sega så får se vad som händer :P

2018-11-23 @ 20:25:48
Postat av: Anna i Gbg

Lycka till!! Vad som än händer... och om det inte blir något nu så kommer det fler chanser ;-)

2018-11-25 @ 21:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0