Pilot X

(null)
Så var det dags för ännu en cancerförebyggande provtagning. Sällan känner man sig så fånig och utsatt som när man står där naken från midjan och ned. 
Rena löpande bandet idag med kö när jag kom till mottagningen. In, av, upp, myspys, tack, ned, på och ut. Nästa!
Bytet av iFån gick relativt smidigt men för BankID sade bank-killen att jag behövde min dosa. Använder någon den längre? För att aktivera BankID på nya fånen måste man logga in på Internetbanken. För att logga in på Internetbanken behöver man, just det - BankID! Hej moment22 som supportkillen hjälpte mig kringgå. Sedan skickade han en ny dosa bara för att...

(null)
Parkering på jobbet är en ständig bristvara. Anländer du vid nio är det skämsparkeringen långt bort som gäller. Jag har fått möjlighet att delta i en pilot kring In-car services och kan därför åtnjuta en dedikerad parkering i minst två veckor, hähähä!
En ny app ska testas och utvärderas så har nu beställt tjänsterna kemtvätt, återvinning och blommor. De hämtar respektive lämnar alltså i min bil, så återvinningen är (om det funkar som det ska) borta från bagaget när jag åker hem i eftermiddag och blommorna väntar redo. Kemtvätten ska vänta ren och klar i bilen imorgon. Ska också testa frukosten där den levereras när man anländer till jobbet, samt eftermiddagssnackset som väntar då man ska åka.
Som synes funkar det inte felfritt, just pilotprojekt som det är. Rätt kul att kunna bidra med feedback och konsumentkritiska ögon vilket är just en stor del av syftet med hela Pilot X. Vad finns det mer för tjänster som man önskar fanns att tillgå?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag använder dosan 🥳
Föreslå hämtning av barn samt middagspåse !! Seriöst, en välkomponerad lättlagad 3-rätters som bara är att värma upp !

2018-11-22 @ 20:48:12
Postat av: Linda

Hoho, barnen väntar i bilen när man kommer ut! Undrar just vad Lilltjejen skulle tycka om det? 🤔😝
Färdig middag är jag helt klart på, SÅ bekvämt det varit! 👍

2018-11-23 @ 20:27:30
Postat av: Anonym

Lunchlåda!! Veckans bok, lånad från bibblo såklart, och i egen vald genre. Återvinningshjälp var ju superbra!! Hade jag gärna hoppat på. Inköp av kläder? Alla mått fixade. "I helgen behöver jag en finare klänning med tillhörande accesoarer och skor." Eller "vardagskläder på jobbet". Enklare för män än kvinnor kanske men det vore guld om det funkade... Kram!

2018-11-24 @ 08:04:20
Postat av: Linda

Bra idéer! Veckans bok skulle ju bli en spännande överraskning som väntar i bilen 😄 Och slippa shoppa när man behöver 👍

2018-11-24 @ 18:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0