Nästan klar

(null)
Plutten växer så det knakar och är så mycket mer kattunge än Gråbröderna någonsin var. Det ruschas, det klättras - som tur var inte i gardiner, det bökas, jagas akvariefiskar utan framgång och glufsas. Jag har väl redan nämnt att hon äter det mesta och just som det barn hon är gör precis vad hon vill. Jag lämnar köket två minuter och kattskrället norpar en av middagskotletterna från skärbrädan. Till och med avokado trugade hon i sig. Att låta matlådor svalna på bänken är meningslöst och Christers förberedda frukostmackor kan aldrig lämnas obevakade.
Roligt att se är dock brottningsmatcherna med framför allt Brorsan. Liksom med Lilla Grå är Brorsan den dom har lättast att umgås med andra katter men då Grå var ointresserad av att busa gör Syster det desto mera. Krumsprång, nacksvingar och jakt så pälstussar nästan yr, den lilla katten och den stora, väldigt underhållande som sagt och mysigt att de kommer så bra överens. Bror är för övrigt sig själv igen, dock inte lika pigg på att gå ut som förr. Jag misstänker att han blivit sparkad eller något.

(null)
Gjort slut på årets Volvokorts-pott så nu har jag spolarvätska för en sex månaders bilkaravansemester genom leriga träskmarker. Okynnestvättade bilen också när jag ändå var där ute. Har kanske använt upp hälften av gratistvättarna detta år. 
Hittade en avbokad tid för däckbyte på fredag. Denna vecka har kylan slagit till och med varningar om snöblandat regn framgent  är det verkligen dags.
Lakshmikar är tillbaka efter sin semester och hade med sig indiska godsaker. Jag är synnerligen förtjust i de silvriga som är gjorda av cashewnötter vilkas namn som allting annat är hopplöst att komma ihåg. 
När jag hämtade Lilltjejen i söndags var bland det första hon sade att vi måste hem och läsa - för pojkarna och hon vill se andra Harry Potterfilmen men jag propsar på att hon måste "läsa" boken först. Ett kapitel per kväll är rätt lagom och utan att ha kollat hur många kapitel vi har kvar tror jag nog vi kan klara det. Den är ju rätt mycket mer otäck, och värre blir det ju för varje bok så får se vad hon tycker om filmen sedan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0