Dagarna går

Sju plusgrader och regn denna kväll. Det är nästan lite skönt ute och känns inte alls som november. Var sent ute så fick inte tid för däckbyte förrän tredje december. Har jag tur och det fortsätter så här så kanske jag klarar mig.
Resan hem från huvudstaden var lika smidig som uppresan och Lilltjejen hann få en stund med Syster innan vi åkte till Johan för överlämning. Efter timmarna i bilen kändes det rätt skönt att köra sin klass. Några ställde upp på foto efteråt vilket alltid gör mig lika glad.
Ronja blev förresten klar med sitt första brev på vägen hem så nu hoppas vi på svar!
(null)

En lugn vecka har förflutit med jobb och träning i vanlig ordning. Syster och Gråbröderna kommer jättebra överens nu och till skillnad från Lilla Grå så busar Syster med sina bröder, rejäla brottningsmatcher där hon ofta slutar som "vinnare". Hon äter allt, och tigger som en hund. Möjligtvis att hon låter bli bakverk och den barbequekryddiga kycklingen som svalnar på bänken, men annars har hon varit på det mesta. Mina inpackade frukostmackor, bröd, makaroner och smör. Frossa gör hon dock inte då brödernas ständigt stående torrfoder får vara ifred. Men när våtmaten serveras är det hon som glufsar i sig sin portion först för att sedan  knuffa undan de grå och förse sig av deras. Och dom är för snälla för att säga ifrån och försöker bara nappa åt sig en munfull där de får chansen.
Nu ligger Gråbröderna intill i sängen medan lilla Syster huserar någon annanstans. Rätt var det är hör man något konstigt ljud som man får kolla till. Av någon anledning, tror det var Christer som började kalla henne Plutten vilket både jag och Ronja tog efter. Försöker låta bli - för hon förblir ju ingen plutt! Kan ju inte bli som grannens katt, en tjock och butter hankatt som heter Lillis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0