Bodyflight, superhjältar och vietnamesiskt

(null)

(null)
Wheeee! Efter frukost drog jag och Aron för att nyttja våra födelsedagspresenter. Nina tipsade när den beställda Alan Walker-hoodien visade sig fallera både storleks- och kvalitetsmässigt. Som tur var åkte vi i god tid då den på Waze inknappade adressen också visade sig finnas uppe i Upplands-Väsby eller liknande. Blev ett ööörnande på motorvägarna och omväg utan dess like innan vi var på plats i Bromma - ett stenkast från vår utgångspunkt...
Nåväl, vi hann utan problem (Polestaroptimering på bilen är trevligt), instruerades och drog på utrustningen. Tiden gick fort och visst var det en upplevelse, riktigt kul sådan. Syns det på bilderna hur jag dreglar? Det blåste ganska rejält om man säger så och att le stort var kanske inte det smartaste. Vågade inte torka av mig under flygturen eftersom minsta rörelse påverkade hur man rörde sig där inne. Kändes som det låg nära till hands att förvandlas till en bingoboll.
Skulle jag göra det igen för de pengarna? Tveksamt eftersom jag nu testat, men med erbjuden rabatt dagen till ära köpte jag presentkort för mig och Ronja. De ska öppna i Göteborg till våren och hon lär knappast vilja göra det utan mig så blir en rolig aktivitet att göra tillsammans.
Lilltjejen var besviken att inte följa med men fick utflykt och gofika med sin moster istället.
Efter lunch åkte vi alla till MoS för bio vilket väl nu börjar vara tradition vid våra besök. Superhjältarna II var rätt lång men ok. Lite enklare bak hemma igen innan middag som Anders förberett, vietnamesiska vårrullar som var riktigt gott och fräscht. Dessutom friterade han räkchipsen själv.
(null)
(null)
Det där rispappret var lite av en utmaning och kan inte påstå att mina rullar blev fasta och tjusiga men smaken var nomnom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0