Som vanligt

Är ju som sagt inte så genomtänkt alla gånger. Visserligen kan det vara bra ibland då det är lätt att många gånger tänka för mycket, men i frågan om Lilltjejens akvarium skulle man kanske ha gått på ett större istället till Wall-E och hans kompisar. Hennes är helt sonika för litet, oavsett pump och gullighet så bör nog inget annat än typ räkor eller snäckor husera däri. Djuraffären säljer visserligen dessa små akvarier men de vill ju å andra sidan tjäna pengar. När Felicia som kampfisken fick heta fått sin erforderliga tillvänjning i påsen och komma ut noterade jag en mörkare del på sidan och lätt böjning, nästan som hon blivit klämd på något sätt. Tänkte inte på att kolla henne i affären så vet inte om hon varit så hela tiden. I vilket fall verkar hon inte överförtjust i sitt nya hem så det var nog bra att jag redan från början uttryckte mig i termer av "vi får se om hon kan trivas och överleva". Hade jag köpt det lite större hade det känts lite bättre men nu får vi se.
(null)
Fotbollscuper är ju bara mördande tråkiga. Som sagt, gulligt javisst men likväl tråkiga. Jag är inte gjord för föreningsliv helt enkelt med föräldraforum, cafesittningar och så vidare. Usch! Försöker agera professionell i form av engagerad vuxen i alla fall inför Lilltjejen men hon verkar också måttligt intresserad och springer mer utanför planen än på. Hjula är populärt och satt också och kollade på lokala gymnastikföreningens övningar som utfördes i en inklämd del av hallen.
Mycket uppskattat var dock Vilmers kalas där de abonnerat lokala simhallen. Riktigt roligt att se hur obekymrat hon lekte i poolens djupa del och naturligtvis var det extra roligt när det bara var kompisar med.

Inför dagens combat känner jag mig nästan övertaggad, som oftast efter en vecka utan träning då den där växtvärksliknande känslan kommer. Nu blev det ju lite utförsåkning i torsdags vilken tack vare jag klarar mig undan värsta abstinensen.
Nu är det FlipKidz och röven värker av att sitta här på träbänken och picka. Fick en liten promenad i alla fall till centrum för lite proviantering. Det kommer verkligen bli jättefint när alla byggnationer är klara där nere. Har ännu inte kommit mig till det nya biblioteket och det är tydligen stängt på söndagar. Är inte det en ypperlig dag för besök?
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0