Småland Open

(null)
Jönköping. På andra sidan vägen är Vätterns strand full av solbadare, men en halvtrappa ned med dörren på vid gavel för att skapa en smula genomdrag har cirka sjuttio personer knött ihop på de hundratrettio kvadratmetrarna för att spela flipper. En kompis till Christer har drygt trettio spel i en jättefin lokal med flippertävlingar och företag som målgrupp. Jag står på startlistan och av en slump blev det mitt gamla efternamn som registrerades. Känns både konstigt och bra att se det där svart på vitt. Sextiofyra är anmälda. Sextiotre är här och deltar. Vi delas in i grupper och spelar tre olika spel per grupp. Poäng efter resultat och nya grupper efter resultaten. Jag lyckas faktiskt vinna någon gång men när allt är klart stoltserar jag på en väntad sextiotredjedeplats. Inser att det är som golfen. Oavsett om det är en gräsmatta eller heltäckningsmatta vill man stampa med foten däri av frustration - men det är de där lyckade bollarna respektive kulorna som får en att försöka igen, och igen.

Mina händer doftar äpple. Inne på toaletten står inte mindre än tolv olika tvålsorter uppradade som en komisk följd efter en gästs kommentar om avsaknad av sådan vid ett tillfälle. "Lime och koriander" står inte på min ordning att prova...
(null)
En välsignelse med svala hotellakan efter de svettiga timmarna i lokalen. Tror majoriteten av gästerna på hotellet var flipperspelare faktiskt. Väldigt lugnt i denna lilla stad.

För övrigt hittade jag lite skor, varav ett par nog ska funka bättre till att trava omkring på golfbanorna. Fick också tummen ur för en tur på inlines i den sköna sommarkvällen. Apjobbigt men skönt.
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0