Värme

(null)
Ogillar verkligen att köra i centrum och undviker därför att vikariera på anläggningarna där inne. Nu högg jag ändå ett idag när jag hade möjlighet och rusningstrafiken är semesterlåg. Trots värmen vill folk ändå träna och det var bra med deltagare i Domkyrkans anläggning. Otroligt skönt att köra igen efter semesteruppehållet. Jag mår inte bra utan träning!

Säger också stort grattis till Christer som nu får ööööörna motorcykel! Lätt avis kan jag säga samtidigt som jag är osäker på om jag faktiskt skulle våga njuta av att köra själv. 

(null)
Efter passet mera träning i form av att kontrollera den lilla vita bollen. Gick helt ok men orkade bara nio hål. Kunde heller inte registrera handicap då mitt sällskap klev av vid hål åtta och jag således saknade markör. Hade annars sänkt till 41. Gick ut direkt efter jag lämnat Lilltjejen i söndags och då slog jag bort två bollar på första hålet. Därefter fick det bättre i alla fall men hade ingen markör då heller så nöjde mig efter hål åtta som ligger närmast parkeringen.

Sverige brinner och eldningsförbud råder. Det skiter somliga fullständigt i och står där med grillgaffel, belåtna miner och ignorerar tillsägelser. Vuxna människor. Usch! Brandmän blir bestulna på sina ägodelar medan de jobbar och man skäms å människosläktets vägnar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0