Första!

(null)
Det pågår ju fotbolls VM i Ryssland och det är tydligen en smärre sensation att Sverige tagit sig till åttondelsfinal. Matchen gick idag 16.00 och således var kontoret nästintill tomt redan klockan tre. Kvar var de indiska konsulterna som lite vilset undrade vart alla tagit vägen. 
På slaget fyra när matchen blåstes igång gick jag ut på min första riktiga runda sedan jag officiellt fick mitt gröna kort och därmed slog ut från Tee 48 eller röd som jag också tror den kallas. Den är i alla fall en bra bit längre fram. Christer slår ut från 57.
Lyckades slå bort tre eller fyra bollar tror jag men i övrigt gick det hyfsat. Såpass att jag vågade mig på att registrera poängen och fick min första sänkning. Men det är drygt att knata arton hål! Att man sedan slår sig fram kors och tvärs över banan minskar ju inte sträckan precis. Fötterna värker och allmänt seg. Allt knatande är faktiskt något som förtär upplevelsen, för det är ju golfen man vill ha, att slå bollen och få den dit man vill. Transportsträckorna är mest tröliga. En promenad har sin behållning men då är målet just en promenad. Här är målet att få bollen i hål, inte att knata. Det tar ju sådan tid! Tack vare fotbollen var det tomt så vi kunde tuffa på i vårt tempo och då tog det ganska exakt fyra timmar. Fyra!
Imorgon har jag bokat tid igen men har ingen markör. Blir ren övningsrunda alltså. Undrar om jag ids alla arton hål...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tips, spela bara 9 hål - man sänker sig på det med!

2018-07-03 @ 21:58:37
Postat av: Linda

Är det sant? Det hade jag ingen aning om att man kunde! 😄

2018-07-04 @ 22:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0