Annan plats

Få se nu, var var vi? Jo, Malmö och vår sista dag innan hemfärd. Lite tidigare drog vi till inspelningsplatsen och fick följdaktligen bättre platser, såpass att Lilltjejen fick möjlighet att vara delaktig vid repetition och inspelning. Dessutom var vi förskonade från värsta solen också vilket bidrog ytterligare till trevligare upplevelse.
Därefter pedalade vi tillbaka och checkade ut. Då Lilltjejen ville se Turning Torso passade det bra att svänga in i centrum innan Hallongården öppnade. Höll på att svettas ihjäl men ändå mysigt att plocka de gigantiska hallonen samt lite jordgubbar.
(null)

(null)

Tillbaka i Götet blev det hemmamys hela lördagen innan vi denna förmiddag styrde kylaren mot Skara sommarland! Där mötte Nina med familj upp och vädret kunde inte vara bättre för ett vattenland. Så roligt att Lilltjejen får träffa och umgås med kusinerna! Bad till de stängde innan Linda fick återuppleva campinglivet med deras gigantiska tält. Det var många herrans år sedan jag sov i ett tält och även om jag föredrar hotellens alla bekvämligheter har campingen definitivt sin charm. Hade gärna haft en husbil faktiskt.
(null)
Så nu ligger Anders och snarkar i "rummet" bredvid med Otto, Nina och Aron ligger i det största mitt emot "innerrummet" och jag har en snarkande Lilltjej intill. Verkligen jättefint tält och så länge det inte regnar funkar tält absolut en natt eller två.
Imorgon blir det fortsatt bad innan vi alla åker till Götet. Semestervecka två på ingång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0