Typ summering

(null)

En bra vecka närmar sig sitt slut. Faktiskt fått till några träningar trots Ronja-vecka. I måndags fick Lilltjejen och Felicia göra läxan tillsammans medan jag förberedde middagen. Mysigt att höra de prata sinsemellan och hur de kom på att använda Ronjas alla radergummin istället för fingrarna. 
Till tisdagens fotbollsträning passade jag på att springa en runda. Med den tunna snö som smält och sedan frusit var det spännande underlag men klarade mig med bara en lättare vurpa. Otroligt skönt att komma ut!
Till onsdagen tänkte jag testa lunchpasset i Eklanda. En inköpare håller ett HIIT-pass men möttes av en lapp att det var inställt, snopet och störigt värre. Två andra tjejer dök upp och tillsammans beslöt vi att sätta ihop ett eget cirkelpass och köra. Sagt och gjort blev det grodhopp, ryggövningar, idioten, burpees, planka och annat trevligt. Jag svettades ned varenda station medan de andra två såg knappt andfådda ut. 
Till eftermiddagen fick vi besök av Meja och de är ju så fina tillsammans. Det blev en rejäl överraskning för Lilltjejen för jag hade ju glömt att berätta det, faktiskt glömt av det helt och hållet! Så ren tur att vi inte hunnit åka på något mer än handling i Sisjön när mamman ringde att de var på plats. Pinsamt!
Till torsdagen följde Lilltjejen med Felicia hem som de kommit överens om redan i tisdags så jag planerade en stund på bandet innan ett halvtimmes CXWORX. Vartenda löpband var upptaget så det fick bli rodd istället innan min rumpa och core manglades av Maria. Saknar styrketräningen jag fick när jag körde PT, framför allt för ryggen och löparbenen men att dra i gymmet själv är ju bara obeskrivligt mördartråkigt.
(null)
(null)
Efter ett bra erbjudande på ToysRUs har nu Lilltjejen en lång lista av göromål. Efter två kvällar är det nu klart och jag tycker det är så häftigt! Alla detaljer är ju bara så gulliga och Lilltjejen byggde rubbet helt på egen hand. Hon ville inte ha fredagsmys, hon ville bygga färdigt. Hon har vansinnigt mycket Lego nu men undertecknad tycker ju själv det är så kul, framför allt dessa stora byggsatser! Lite mysigt också när hon säger att hon ska låta sina barn ta över dem sedan.

Alla stora projekt sker sällan utan motgångar...
(null)

Imorgon är det simskola som vanligt och sedan väntar kalas hos Sonya. Tycker det är så roligt att hennes gamla vänner från Olofstorp håller kontakten.
Klockan är lite efter nio och jag är duktigt trött trots en synnerligen lugn jobbvecka. Bara efter jul har det verkligen slagit om till att bli helt annat tempo. Det märks att Capgemini tar över mer och mer, leveransen förbättrats så jag inte behöver känna mig lika jagad och applikationen ska avvecklas. Utvecklingen minskas, projekten likaså. Lugnet är ovant och både skönt och tråkigt. I april ska jag ha lämnat över men vet ännu inte till vem från Cap. Vart jag ska ta vägen sedan vet jag faktiskt inte ännu! Nicklas har något på gång så får se vad det blir av det. Ett nytt bananskal som för mig vidare till nya arbetsutmaningar. Spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0