Slut

(null)
Jag är helt slut, utmattad. Tillbaka till jobbet där vi körde en heldag på krocktestlabbet. Vi hade sådan tur att vi fick se två prov, en i den högsta hastighet de kör, 90 km/h bakifrån och sedan ett delvis front i 50 km/h, båda på nya V60. Naturligtvis fotoförbud så fångade bara en av dessa på utsidan. Volvo åker ju ut och undersöker vissa olyckor där våra bilar är inblandade, allt för att samla användbar data. Jag har ju varit på anläggningen några gånger nu och det är alltid lika intressant. Det är en imponerande anläggning. 
Intressant också att utvecklingen nu föranlett att stålramen blivit så stark att räddningstjänstens "jaws of life" har svårt att komma igenom. Utanför anläggningen ligger alltid ett antal kraschade bilar i väntan på slutdestination och dessa brukar de komma och öva på. Faktiskt dök de upp under eftermiddagen och klippte tak. Där kan man ju nästan tala om den höga säkerhetens baksida!
Så inte särskilt betungande dag rent arbetsmässigt men ändå fullkomligt slut. Nästan illamående och blir raka vägen i säng så fort Lilltjejen somnat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0