Krax!

Njäe, denna gången gick det inget vidare att träna bort förkylningen, eehehe! Med en hals som kändes som en svullen bakpotatis blev det några snygga falsettoner på torsdagspassets sluttamp, men energin var det inget fel på då det kändes riktigt bra. Det gjorde det inte dagen efter! Det kändes till och med såpass illa att jag redan då insåg att det inte var lönt att försöka köra min söndagsklass så snälle Robert ställde upp.

Så hela helgen har det varit komplett lökarläge med sådana där sköna rakbladshostningar. Mycket film, en första pinsamt dålig delfinal i Mello, varmt te och lite nya sällskapsspel. "Regin of Cthulhu" var riktigt kul där man för ovanlighetens skull spelar tillsammans istället för mot varandra. "Ticket to Ride" som jag länge varit nyfiken på var också riktigt bra, även om jag är kass på strategispel. Har helt enkelt inte tålamod att tänka flera drag framåt. Att dessutom lida av guldfiskminne gör inte saken lättare. 
Apropå guldfisk så har vår Wall-E blivit riktigt rejält stor! Han har ju hängt med i några år nu och överlevt både ett svampanfall och en flytt. Vete tusan vad jag ska göra om han fortsätter växa så här. Någonstans hade jag ju inte trott han skulle överleva så här länge! Men han är verkligen jättefin och tycker det är mysigt att iaktta honom där jag sitter vid matbordet. 
Ögonen svider, blir att jobba hemifrån imorgon. Brukar inte vara så populärt att sitta och hosta bland kollegorna...
(null)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0