Vill också

(null)
Just kollat på Ant-man and The Wasp. Vill också ha en sådan dräkt! Riktigt bra och kul film, klart en av de bättre Avengersfilmerna.
Började helgen med julbord ute på Tjolöholms slott. Blev avis där också, på pianisten som delade sin repertoar av jultoner på ett sätt jag bara önskar jag också kunde.
Kickstartade denna lördag i Majorna med den låtmixen som verkligen är galet jobbig. Jag är helt slut till sista powerlåten, och så har jag lagt Reach out där! Det är inte mycket kraft i slagen kan jag bara erkänna men ååh vad bra låten är och gensvaret från deltagare gör det värt det. Armarna var alldeles darriga flera timmar efteråt.
Fick lite ärenden gjorda på Frölunda torg innan premiärbakning av saffransbullar. Kändes och såg rätt udda ut att baka ut dem exakt som vanliga bullar men gula - och med mandelmassa. Men de blev goda! Gissa vilka som är mina, och nej det är inte de brända - faktiskt.
(null)
Därefter en annan premiär i form av vietnamesiska vårrullar, inspirerade som vi blev av Anders goda resultat när jag var i Stockholm. Lyckades inte mycket bättre med formen denna gången då de mer liknade kåldolmar än nätta och fasta rullar, men smaken var det inget fel på. Förvånansvärt mättande och det blir klart mindre råvaror nästa gång.
Imorgon blir det mördarmixen igen för Frölundianerna. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0