Lördag

(null)
Så var ännu en vecka vid sin sluttamp och Lilltjejen avverkar sin näst sista simlektion. Besöker RA ute i Torslanda och PIE-teamets sprintplanering. Väldigt intressant och det blir så tydligt hur viktigt det är att hela teamet är samlokaliserat. Och tekniska hjälpmedel till trots är jag nog en som klart föredrar det handfasta och därmed konkreta formatet med fysiska boards då man får så mycket bättre överblick över hela processen än på en skärm.

(null)
Luciakvällen besökte vi Frölunda kulturhus och konsert med Performing art school. Undertecknad blev så berörd av vissa sånger och när Hallelujah framfördes flödade tårarna. Lilltjejen tårar flödade lite också - efteråt då hon hävdade att det varit så jobbig att höra på deras "skrikande" och aldrig mera ville gå på något sådant! 
Var väldigt mysigt i alla fall att träffa Monica och Tomas igen, de är så himla fina. Känner ju att jag liksom förlorat "rätten" till dem trots att de alltid försäkrat motsatsen och aldrig visat annat heller. Är så glad att jag vågade ta detta initiativ.
En stund senare gick i varje fall Lilltjejen med på att ge "skrikandet" en chans till så till kvällens julkonsert i domkyrkan har farmor lånat ut sina öronproppar! Själv får jag nog komma ihåg näsdukar!
(null)
Terminens sista gymnastik fick bevittnas av familjen och vardagsrummets sista vägg är tejpad och klar för sina lager färg. Hoppas hinna första lagret idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0