Klenis


(null)
Verkar inte som jag lyckades fånga det på bilden men det ångade så gött om bilen där det stod varm och uppvärmd bland de andra frostbitna när jag kom ned imorse. Ja må vara bakåtsträvare i vissa fall men denna teknik anammar jag utan problem!
Oändligt skönt att köra Triins torsdagspass efter juldagarnas lökande och frossande. Fick med Carina och Sofia att teama också. 
Ett gäng timmar nöta koreografi idag också inför söndagens specialpass då jag och Robert kör en och en halv timme. Är lätt trött i kroppen kan jag säga...
Får härliga skidbilder från Sälen där Johan nu är med Ronja och bonusfamiljen. Annandagen möttes vi upp i Västerås. Lilltjejen åkte till snön och jag till mörka och blöta västkusten.
Men innan dess fick vi mysiga dagar i huvudstaden och trollstavarna till Otto och Lilltjejen blev flitigt använda. Vid ett besök på MoS kunde jag inte låta bli en mysdress i Disneybutiken. Önskar de funnits i vuxenstorlek!
(null)
(null)
Köpte också ett Fia med knuff i Lego-format på Lego-butiken. Ja, morsan kunde inte låta bli, det var ju så fräckt!
Gav Carcassonne till familjen som jag tyckte var riktigt bra och fick Ticket to Ride av Christer. Så mycket spel, god mat och bara vara - så som det ska tycker jag.
(null)
Anders föräldrar var också med och bjöd på kalkon till Juldagen. Visst smakar det mycket dom kyckling men med den där såsen var det fantastiskt gott!
(null)
När vi besökte MoS var det fascinerande att se hur urplockat det var i lekbutikens hyllor. Vi var där julaftonens förmiddag och det var väldigt lite folk. 
Fick smaka saffranspannkaka för första gången, mycket gott! Och så tog hela familjen en tur ända ut till Täby enbart för att jag kunde besöka "The American store" där Anders sett att de sålde Lawrys! Köpte de två de hade kvar och fick familjens nästan fulla burk. En riktigt kul affär där jag lätt kunnat shoppa mera. Eller ja, det gjorde jag också i form av Super Mario-muggar. Vet inte om det är så hemmahörande i Amerika men gick bra ändå. Tyckte jag var duktig som lät bli den från The Simpsons, Flanders-citerande dörrmattan. 
Just det, en annan klapp från Christer måste jag ju dokumentera. En intern grej som fick mig att skratta hysteriskt men resultatet var ju bara gulligt! Ja, han har gjort den själv! Han heter Sten och kommer bokstavligt talat från Rörö.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0