I säng med grå

(null)
Busslaster med folk går till och från Hills golfbana där Nordea Masters bokstavligt talat utspelar sig. Golf på en helt annan nivå kördes i den rejäla blåsten ute i Torslanda - bedrövlig nivå. Har nog aldrig gått så dåligt och nollade tre av åtta banor innan vi gav upp. Drivern är nog den som funkar bäst medan pitch eller wedge eller vad tusan det nu kallas är något jag helt klart behöver träna på. Blö.

Gick inte mycket bättre för mig i de två nya brädspelen vi testade denna vecka. Det är kul med brädspel men mitt tålamod är inte tillräckligt för att tänka strategi och planer. Liksom i golfen vill jag bara köra på, orkar inte djupodla med följd att jag grinar när det går dåligt. Så även om jag vet vad som krävs hindrar det mig ändå inte från att himla och sucka utstuderat medan Christer tänker i femton evigheter under sin tur. Terraforming Mars var rätt kul men tog som sagt en bra stund att spela. Otroligt mycket att hålla reda på och med väldigt lite interagerande i spelet mellan spelarna blev det just mycket väntan. Eller ja, under min tur minimalt...
Pratade lite med några golfkollegor på jobbet som kom in på nya klubbor. Det pratades vinklar och varianter och hit och dit. Jag vill ju bara spela, varför måste man börja krångla till det bara för att måsta bli bättre? Linda Lat kanske vore passande på mig.
(null)

Mindre lat dock när jag tog tummen ur och faktiskt lagade mat idag. Är rätt förtjust i Halloumi och med en rotfruktsjox och sås enligt recept blev det riktigt bra. Faktiskt bättre än den "sprängda bakpotatisen" som den snofsiga Wine mechanum erbjöd i fredags. Första besöket var imponerande och även om detta var helt ok så var det inte lika bra som den gången. 
Så gott som alla är tillbaka på jobbet, på måndag börjar skolan då Lilltjejen börjar första klass(!). Skönt med semester men också skönt att komma tillbaka till vardagsrutiner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0