Vecka femton

(null)
Alltså, jag vet inte riktigt hur det kunde gå till, men energin har varit på topp hela veckan! Åtta pass avklarade efter en semestervecka med förkylning och frosseri. Mycket märkligt men väldigt skönt. Dessutom har vi kört minst en av bonuslåtarna utöver ordinarie men har ändå inte blivit så slut som jag kunnat bli av andra pass. Denna release är inte lika tuff helt enkelt men har vuxit på mig på musikfronten - tack vare koreografin. Team med Carina, Robert och Hillevi och releasveckan är avklarad. En nyutbildad tjej bad om att få skugga i torsdags och ska göra så igen idag för att få vanan att stå framför deltagarna. Om hon lyckas med filmningen och sedermera  licensen så kan hon ta över tisdagarna och varannan torsdag med mig i Frölunda.

Denna vecka har också våren slagit till - ka-bom, sade det med strålande sol och över tjugo plusgrader. Rena sommaren och bländade göteborgare grävde fram shortsen och dammade av grillarna snabbare än livsmedelsbutikerna hann uttala "flintastek"! Är det förresten någon som äter sådana längre förutom tonåringar med engångsgrill?

(null)
Nåväl, undertecknad hann aldrig dela med sig av sina vintervita lekamen då solen bara hann avnjutas från insidan av gymmen. När jag väl fick en stund över igår kunde jag rycka in och hjälpa Christer lite med att riva ut köket. En välbehövlig totalrenovering tar vid nästa vecka och ska bli grymt spännande att se resultatet. Jag fattar inte de som tycker det är roligt att bygga hus själv, eller renovera. Alla dessa beslut, från färger till dörrhandtag och kakel och klinker, trä eller sten och bläh och blöh! Fy bubblan vad tråkigt det är och fullkomligt hopplöst att förstå vad som funkar eller inte. Praktikaliteter som var diskmaskin bör placeras i förhållande till spis osv, fine, men allt annat? Nej tack, visa olika färdiga förslag för mig att peka på och jag blir garanterat nöjd. 
Blev några svettiga timmar och en tur till återvinningen där det var för att komma in. Därefter var det snabbt ombyte från snickarbyxor till klänning för Göteborgsoperan och öh, ja, Fantomen på operan. För mig som ofta lyssnat på ledmotivet redan som tonåring var det en upplevelse att kunna avnjuta de duktiga sångarnas röster från första raden. Vilka resurser! "Memory" i Cats får mig till tårar och "The phantom of the opera" gav mig ståpäls.
Och apropå Cats så har mina bekväma grå nu med det varma vädret börjat gå ut mera. När jag kom hem häromdagen mötte Gråbröderna mig på parkeringen och följde mig tätt intill hela vägen upp. En kvinna som parkerade samtidigt hälsade och kommenterade brett leende den uppenbara galna kattkvinnan. 
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0