Första

(null)
En golfbagsparkering utanför lunchrestaurangen. Det lilla juniorsetet syns inte så bra där intill det stora men det var riktigt gulligt. 
När jag svängde in på parkeringen kändes det som jag hamnat fel. När jag kånkade min golfbag in till receptionen kände jag mig som ett fån. Att de andra ser lika fåniga ut är en klen tröst. Jag har blivit en av dem! Eller ja, gör ett försök till det.
Hade någon grumlig idé att vi skulle stå på drivning rangens infravärmesförsedda trygghet men ack så fel. Kunde bara tacka min lyckosamma impuls att dra en extratröja innanför jackan. Käckt proklamerar tränaren att det alltid blåser på en golfbana. Jotack, vårvärmen som skymtade förbi häromveckan var lika nära som mina första övningsslag mot green. Jag höll på att frysa häcken av mig! Imorgon förutspås regn och jäklar vad jag ska klä på mig!
Fem käcka nybörjare var vi i varje fall som fick gå loss med puttern på korthålsbanan för att konstatera att även den funkade rätt väl på längden. Sedan fick vi testa tålamodet med dylika puttningsövningar. 
Läst "Grönt kort"-boken och tycker det är otroligt pedagogiskt när de använder golftermer utan att förklara dom. Fattar fortfarande inte hur poängräkningssystemet fungerar. Det är som när jag försöker mig på huvudräkning, hjärnan får akut syrebrist och dör. Det enda den kan uppbringa är irriterande grymtningar om idiotiska system som ingen (bara jag) inte fattar.
Förfrysningsskador till trots fann jag mig motvilligt nog ha lite roligt. En kombo av tjurigt trots och tillfredsställelse när man presterade bättre än sina kurskamrater. Får se vad morgondagen har att erbjuda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0