Tja men alltså...

...bloggmotivationen har nått en ny bottennivå. Men jag antar att det lätt blir så när dagarna rullar på med jobb, träning och Lilltjej. Blir liksom inte så mycket annat, vilket visserligen inte behöver vara så tråkigt som det kanske låter. Jobbet är fortfarande upp och ned, fylld med tillförsikt för att några timmar senare kräkas på allt vad det heter. Lilltjejen förundrar mig ständigt med sin förnumsighet och lättsamhet och nya koreografin går långsamt och motsträvigt in i hjärnan. 


När jag var barn åkte vi till London och såg på musikalen Cats. Tror jag var i lågstadieåldern men har ändå ganska distinkta minnen. Såsom deras klassiska logotyp(?), kattögonen med dansares siluetter som pupiller, den lilla röda teaterkikaren, dansarna som sprang omkring i gångarna med lysande "ögon" innan föreställningen och Elaine Paige som sjöng "Memory" medan hon försvann upp genom taket. Känns lite speciellt att jag nu ska gå med Lilltjejen och förhoppningsvis ge henne några minnen från sin första musikal som alltså blir densamma som för mig, en generation senare!

Apropå jobbet med dess upp och ner känns det skönt med kortvecka nästa vecka då jag och Robert drar till Amsterdam. Vi lyckades dessutom få tag på biljetter till combat-filmningen, we-ho! Kul också att jag ska köra igång combat på jobbet! Eklanda har en rätt stor gymnastiksal dit de ordnat ljudsystem och headset så nu är alla som jobbar där i huset välkomna noll sju noll noll! Blir kul att se hur det kommer att gå. En kollega skickade inbjudan till en av våra SME:er som när han såg tidpunkten undrade om avsändaren var dum i huvudet, hahaha!

Till veckan kör vi också igång Backaplan som sagt, lagom till releaseveckan. Så jag och Robert kommer att stå där på måndag och tävla om vem som är mest virrig. Tror undertecknad kan ta hem priset! Så om jag inte är helt fel ute kommer jag att landa på nästan tio pass nästa vecka! Borde kanske ta ledigt på måndagen veckan efter då kroppen lär vilja stanna kvar i sängen. Fast ska ju teama med Robert igen på Backaplans jubileumsdag. Har en känsla av att tejpen kommer att komma till användning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0